streda 25. augusta 2010

Podvodnici v Anglicku

Bohuzial velmi casto naletite na podvodnikov. Ti Vam dokazu slubit viac nez my vieme zabezpecit. (podvodnym agenturam stacia hocijake poplatky za nic)
Skupiny z Birminghamu a Liverpoolu su zname tym ze naslubuju vacsie peniaze a omnoho lepsie podmienky nez je standard v UK.

Vieme o nich pretoze stirlingjobs.eu je casto oslovovany ludmi ktori prisli o peniaze, byvaju v roznych a casto predrazenych ubytovaniach a praca je v nedohladne.

Vela oklamanaym ludom stirlingjobs.eu (Stirlingjobs s.r.o.) pomohol.

Stirlingjobs s.r.o. je prostrednik medzi pracovnikom z EU a zamestnavatelom v UK.
Spolocnost dohoduje nastupne skolenia v skladoch (zaskolenie stoji peniaze) a v pripade potreby aj vybavi ubytovanie.
Stirlingjobs s.r.o. ma casovo obmedzene poziadavky od Anglickych partnerov na urychleny nastup ludi do prace. V pripade ze pracovnici nenastupia  Stirlingjobs s.r.o. ma problemy a neprijemne telefonaty od Anglickych partnerov.

Medzinarodne telefonaty a neustaly kontakt s Anglickymi partnermi, back-office v Anglicku a pripadne zrusene zmluvy stoja stirlingjobs.eu peniaze.

Aby spolocnost Stirlingjobs s.r.o. nevyrabala straty a bola schopna nadalej fungovat bol stanoveny poplatok za sprostredkovanie. Ciastka je splatna po podpisani zmluvy, minimalne 2 dni pred odletom (2 dni pred skolenim a testami ak ste v UK).
 
Peter Molnar
 
 
Spomienky na sklad potravin v St Helens.
Date Taken: 2010:07:18 08:45:17


www.stirlingjobs.eu
_________________________________
Spoločnosť Stirlingjobs, s.r.o. je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce AA/2007/57121/17337/OISS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.